Verbouwing, opbouw, aanbouw en dakkapellen

Visser Montage en Onderhoud denkt met u mee en voert uw verbouwing zorgvuldig uit. Een nieuwe badkamer, een extra speelplek voor de kinderen, een dakkapel of verbouwing van uw kantoorruimte kunnen wij voor u verzorgen. Wij bespreken met u onze plan van aanpak en blijven met u communiceren tot oplevering een feit is. Omdat wij een brede kennis en ervaring hebben op tal van terreinen kunnen wij de gehele verbouwing voor u verzorgen. Visser Montage en Onderhoud heeft kennis van het leggen van vloeren, het plaatsen van dakkapellen maar ook schilderwerk en hang- en sluitwerk behoort tot onze expertise.

Wij verzorgen voor zowel particulieren als voor bedrijven verbouwingen van diverse ruimtes, vloeren, dak- en schilderwerk. Ook voor het onderhoud van uw woning of bedrijfspand staan wij voor u klaar. Vanuit het centraal gelegen Amersfoort bedienen wij de wijde regio en staat u als klant centraal. Na een uitgebreid gesprek waarin uw wensen worden besproken steken wij voor u graag onze handen uit de mouwen.

Wij plaatsen alle soorten dakkapellen: kant en klare, dakkapellen van kunststof of polyester of een dakkapel van hardhout. Een dakkapel brengt veel voordelen met zich mee. U creëert meer ruimte en licht in uw huis, de verkoopwaarde van uw woning stijgt en u krijgt de beschikking over een extra kamer of de oude kamer wordt groter en lichter na plaatsing van de dakkapel

Wilt u zeker weten dat uw klus geklaard wordt?

Bij ons weet u waar u aan toe bent en leveren we netjes binnen de afgesproken termijn. Contact