Dakwerk, brand en waterschade

Een goed onderhouden dak geeft meer uitstraling en u voorkomt ook lekkages die grote schade kunnen aanrichten. Visser Montage en Onderhoud verzorgt graag het onderhoud, reparaties of vervanging van uw dak of delen daarvan. Wij hebben verstand van alle soorten materialen en kunnen bijvoorbeeld ook uw pannendak vervangen. Na een verhuizing inspecteren wij uw dak en overleggen met u waar reparatie in verband met achterstallig onderhoud nodig is. Indien nodig kunnen wij ook uw gehele dak vervangen.

Vanuit Amersfoort bedienen wij de gehele regio met tal van professionele diensten op het gebied van verbouwingen en onderhoud van de woning of van een bedrijfspand. Naast reparatie of vervanging van uw dak verzorgen wij ook alle andere verbouwingen. Een nieuwe badkamer, een aanbouw zoals een serre of het plaatsen van een dakkapel voeren wij graag en professioneel voor u uit. Inclusief schilderwerk, hang- en sluitwerk en het plaatsen van kozijnen, deuren en ramen.

Na een water -of brandschade willen, u en uw gezin weer zo spoedig mogelijk de woning kunnen bewonen zonder die vervelende sporen van brand of water. Ook voor bedrijfspanden is het herstellen van brand- en waterschade belangrijk zodat werknemers weer zo spoedig mogelijk aan de slag kunnen. Visser Montage en Onderhoud staat voor u klaar voor het herstellen van deze water- of brandschade. Wij ruimen de rommel op en zorgen dat uw woning of pand weer in de oude staat wordt teruggebracht.

Wilt u zeker weten dat uw klus geklaard wordt?

Bij ons weet u waar u aan toe bent en leveren we netjes binnen de afgesproken termijn. Contact