Onderhoud, schilder- en stukadoorswerk

Mooie kozijnen, schone gevels en goten en ook uw dak dient in prima conditie te zijn en te blijven. Visser Montage en Onderhoud verzorgt het volledige onderhoud van uw woning of bedrijfspand, inclusief de benodigde schilderbeurten. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u nader te informeren.

Wij onderhouden uw pand door op periodieke basis uw pand te controleren op gebreken of u doet een beroep op ons als u gebreken constateert. Wij inspecteren uw kozijnen, dak en gevel en voeren reparaties uit waar nodig. Uiteraard doen wij dit altijd in overleg met u en volgens uw wensen. U kunt bij ons ook terecht voor vloerrenovatie, professioneel schilderwerk en het plaatsen of vervangen van alle soorten glas.

Visser Montage en Onderhoud adviseert u om uw houtwerk eens per vier jaar van een nieuwe laklaag te voorzien. Indien u hout goed laat onderhouden zullen kozijnen langer mee gaan. Wij verzorgen binnen en buiten schilderwerk en voeren daar waar nodig reparaties uit aan uw houtwerk.

Visser Montage en Onderhoud adviseert u graag bij uw keuze van de kleur van de lak en uiteraard weten wij precies welke verfsoorten geschikt zijn voor uw schilderklus. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij garant staan voor professioneel schilderwerk voor jarenlang plezier van uw houtwerk.

U kunt ook kiezen voor sierpleisterwerk zodat uw muren en plafonds na het stukadoorswerk een geweldige uitstraling hebben. Visser Montage en Onderhoud verzorgt alle soorten stukadoorswerk in woningen en bedrijfspanden, inclusief badkamer en kelder. 

 

Wilt u zeker weten dat uw klus geklaard wordt?

Bij ons weet u waar u aan toe bent en leveren we netjes binnen de afgesproken termijn. Contact